Waarom IkKoopJeHuis?

We zijn geen makelaars, maar zijn gespecialiseerd in het aankopen van huizen en panden van uiteenlopende aard. We streven naar een soepel verkoopproces, zonder administratief gedoe of vertragingen, en werken discreet en resultaatgericht. Je mag vertrouwen op een persoonlijke, maar professionele totaalbegeleiding op basis van jouw wensen.

Onze werkwijze

Transparant

Door duidelijk en eerlijk te communiceren weet je exact waar je staat. We geven advies op maat en ontzorgen je van alle administratie.

Snelle verkoop

Tijd is kostbaar. Door de administratieve procedures te minimaliseren, garanderen we je een snelle verkoop.

Klanttevredenheid

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Daarom ondersteunen we je tijdens het volledige verkoopproces en bieden we je een eerlijke prijs.

FAQ

FAQ

Neen, hoewel we over alle officiële erkenningen beschikken die in België noodzakelijk zijn als vastgoedmakelaar, kopen we zelf aan en treden wij op als koper. Er is geen tussenpersoon bij betrokken.

Wij kopen alle soorten residentieel vastgoed: van woningen en appartementen tot bouwgronden. Dit mag zowel ‘instapklaar’ of ‘te renoveren’ zijn. We bekijken eigendom per eigendom in functie van het rendement dat kan behaald worden.

Wij maken een analytische schatting op basis van de actuele grond- en constructiewaarde, en koppelen die berekening aan woningen die in de buurt verkocht werden. We beschikken over een BIV-erkenningsnummer, over een erkenning bij de Vlaamse Belastingdienst en over een erkenning bij de Kamer van Vastgoedexperten. Het schattingsverslag dat je van ons krijgt, is 100 % professioneel en onderbouwd. Je kan ons verslag zelfs gebruiken in het kader van successierechten of voor de bank, en dat volledig gratis.

Nee, je bepaalt zelf wanneer je vastgoed vrijkomt. Wil je er blijven wonen via een huurcontract, geen probleem. Alles is bespreekbaar.

 Verdere vragen?

Indien je nog andere vragen heeft, stuur ons gerust een berichtje
of bel 0499 83 71 40